GPL

Transport GPL auto

Tot mai mulți șoferi au descoperit avantajele GPL:

  • Un combustibil ecologic extrem de eficient.
  • Un cost mai mic de exploatare, comparativ cu alți combustibili.

 

Datele recente arată, de fapt, că 78% dintre mașinile pe benzină se încadrează în clasele cele mai poluante, de la non-Euro la Euro 4, pentru un total de 14 milioane de mașini. Pe lângă acest avantaj important, transportul pe bază de GPL are și un cost avantajos în fața celorlalți combustibili. Astfel, cu acest tip de combustibil poți avea grijă și de mediu, dar și de bugetul tău fără prea multe bătăi de cap.
Dacă deja ai ales transportul cu GPL, trebuie să știi că GPL auto de la ButanGas respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru ca tu să ai mereu drumuri bune.

PROFESIONALISM

Transportul este efectuat de companii specializate în transportul combustibililor gazoși, recunoscuți la nivel național pentru fiabilitatea și experiența lor.

SIGURANȚĂ

Siguranța se află printre obiectivele ButanGas, aceasta fiind garantată de peste 70 de ani de investiții continue care au condus la obținerea certificării de calitate ISO 9001;2015.

GPL Auto

ButanGas furnizează GPL auto în toată țara atât prin stațiile de distribuție cât și prin cele peste 70 de stații de distribuție partenere, garantând competitivitate și un serviciu eficient.

Urmărește ButanGas pe