GPL

Suntem furnizori de GPL casnic cu o experiență de peste 20 de ani.

GPL, Energie mereu la îndemană

ButanGas Romania furnizează GPL în butelii și rezervoare de diferite capacități, în funcție de diversele necesitați ale căminului dvs. Gazul Petrolier Lichefiat este un combustibil versatil și sigur, care vă va permite să gătiți, să aveți apă caldă, să încălziți sau să vă răcoriți casa.

Propanul furnizat de ButanGas Romania este o sursă de energie alternativă performantă și economică.

Avantajele utilizării propanului

  • Putere calorifică mare, superioară gazului metan;
  • Este rentabil: asigură o ardere completă, fără noxe periculoase,  care implicit duce la minimizarea cheltuielilor de întreținere a echipamentelor de ultimă generație;
  • Asigură randament ridicat, peste 90%;
  • Asigură independența totală comparativ cu alte surse de energie;
  • Asigură confort termic permanent;
  • Asigura un mediu nepoluat.

ButanGas Romania comercializează propanul în 2 variante de livrare:

  • În rezervoare de capacități mari (de la 990 litri până la 5000 litri capacitate nominală) care se pot instala suprateran;
  • În butelii cu capacitate de 33,5kg, instalate în baterii de minim 4, 6 sau 8 bucăți, ideale pentru locații greu accesibile sau cu suprafață redusă.

Întrebați și sfătuiți-vă cu consultanții noștri spre a identifica împreună cele mai bune soluții de alimentare cu energie a căminului dvs. și să aflați mai multe despre ce presupune o instalație GPL pentru casă.

Încălzire şi Răcire

Încălzirea casei cu propan de la ButanGas vă ajută să aveți toate beneficiile pe lângă curățenie și siguranță și o energie disponibilă mereu. Datorită propanului de la ButanGas și cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, nu veți avea doar căldură pe timpul iernii ci și răcoare pe timpul verii.

Producerea apei calde menajere

Puteți avea apa caldă folosind propan de la ButanGas disponibil în rezervoare sau în butelii de 33,5kg profitând de avantajele acestui combustibil.

Gătit

Chiar și în bucătărie alegeți GPL cu puterea calorifică care conferă un randament ridicat și scurtează timpul de gătit, economisind bani.

Urmărește ButanGas pe