Partenerii noștri

Partenerii ButanGas

ButanGas pune la dispoziție resursele, cunoștințele și colaborarea cu cei mai importanți parteneri din diferite sectoare pentru a identifica, împreună cu companiile, posibile domenii de utilizare a GPL. Odată cu tendința de diversificare a soluțiilor pentru valorificare a GPL-ului, proiectele de astăzi  devin din ce în ce în ce mai complexe. Acest lucru a determinat o creștere a cererii pentru   serviciile de consultanță și proiectare de calitate . În acest mediu, aflat într-o continuă schimbare, colaborarea cu partenerii potriviți este cheia succesului.

ELMAS Brasov

Specialistul regional în domeniul instalațiilor de ridicat

Dezvoltarea și traiectoria business-ului ELMAS are permanent în centru clienții, angajații și partenerii de afaceri pentru a oferi cele mai potrivite soluții.

Ariston Thermo România

Confortul este provocarea noastră

Ariston duce confortul chiar și acolo unde pare greu de atins, în locurile cele mai îndepărtate și mai puțin confortabile ale planetei. Combină angajamentul, cercetarea, inovația și tehnologia pentru a clădi un viitor durabil.

TOYOTA MATERIAL HANDELING

Echipamente și automatizări

Toyota Material Handling Romania face parte din Toyota Industries Corporation, furnizor mondial de stivuitoare și echipamente pentru depozite. Gama automata de echipamente oferă soluții avansate și flexibile pentru o stivuire mai eficientă a bunurilor.

Urmărește ButanGas pe