GPL pentru casa ta

Butelii GPL

Buteliile cu GPL ButanGas sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, sigure, ușor de manevrat și ușor de transportat. Sunt testate și încărcate în sistemele noastre de înaltă tehnologie, în conformitate cu reglementările și standardele de siguranță a mediului.

 

Buteliile sunt încărcate cu GPL în stare lichidă. În cadrul procesului de umplere, butelia este cântărită, testată și supusă unui control de calitate pentru a verifica prezența oricăror scurgeri de gaz, precum și conformitatea cantității de GPL încărcată în aceasta.

 

Verificarea, controlul şi aprobarea pentru comercializarea buteliei sunt certificate de către ButanGas prin aplicarea unui sigiliu personalizat pe robinetul acesteia.

Toate buteliile sunt testate in conformitate cu normele naționale şi verificate de un organism de certificare.

Rețeaua noastră logistică eficientă și bine dezvoltată garantează un serviciu constant, punând la dispoziția clienților butelii în peste 6000 puncte de vânzare în toată ţara.

După utilizare, clientul trebuie să returneze butelia către dealerul autorizat de la care a achiziționat-o. Numai în acest mod se pot efectua verificările de siguranță necesare pentru o nouă umplere corectă.

Vă reamintim că prin  legislația actuala: Legea 64/2008 şi a Prescripției Tehnice ISCIR PT C3-2012 încărcarea buteliilor se poate efectua numai în stații de umplere de către societăți autorizate care dețin toate avizele legale necesare destinate umplerii buteliilor. Nerespectarea celor menționate mai sus, pot atrage sancțiuni administrative şi penale.

Buteliile noastre

ButanGas pune la dispoziția clienților 3 tipuri de butelii: butelia albastră, portocalie și galbenă personalizate cu logo-ul „ButanGas”.

Compania ButanGas, în calitate de proprietar al acestor butelii, se preocupă să asigure și să livreze pentru consumatori, butelii în perfectă stare de funcționare. Astfel, preluăm responsabilitatea întreținerii periodice, verificării și menținerii aspectului exterior al buteliei. Echipamentele achiziționate și fluxul tehnologic al procesului de producție, oferă garanția unui produs verificat din toate punctele de vedere.

 

Pentru a oferi consumatorului beneficiul unei aprovizionări la timp, ButanGas deține o rețea de distribuție națională, cu peste 6000 de puncte de vânzare.

BUTELIILE NOASTRE

Buteliile ButanGas sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a satisface toate nevoile dvs:

CANTITATEA DE GPL [kg] TARA [kg] GREUTATE TOTALA [kg] DIMENSIUNI DxH [mm]
9 8 21/22 300×565
10 9 21/22 300×570
11 10 22/23 300×570
12 11 23/24 300×570

SERVICIUL CLIENŢI

0372 157 331

SEDIUL CENTRAL

021 4087300

Formular de contact

Contactează-ne
Urmărește ButanGas pe