GPL pentru casa ta

Butelii GPL

Buteliile GPL ButanGas sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, sigure, ușor de manevrat și ușor de transportat. Fiecare butelie GPL este testată și încărcată în sistemele noastre de înaltă tehnologie, în conformitate cu reglementările și standardele de siguranță a mediului.

 

Buteliile sunt încărcate cu GPL în stare lichidă. În cadrul procesului de umplere, o butelie GPL este cântărită, testată și supusă unui control de calitate pentru a verifica prezența oricăror scurgeri de gaz, precum și conformitatea cantității de GPL încărcată în aceasta.

 

Verificarea, controlul şi aprobarea pentru comercializarea de butelii GPL sunt certificate de către ButanGas prin aplicarea unui sigiliu personalizat pe robinetul acestora.

Toate buteliile sunt testate in conformitate cu normele naționale şi verificate de un organism de certificare.

Rețeaua noastră logistică eficientă și bine dezvoltată garantează un serviciu constant, punând la dispoziția clienților butelii în peste 6000 puncte de vânzare în toată ţara.

După utilizare, clientul trebuie să returneze butelia către dealerul autorizat de la care a achiziționat-o. Numai în acest mod se pot efectua verificările de siguranță necesare pentru o nouă umplere corectă.

Vă reamintim că prin  legislația actuala: Legea 64/2008 şi a Prescripției Tehnice ISCIR PT C3-2012 încărcarea buteliilor se poate efectua numai în stații de umplere de către societăți autorizate care dețin toate avizele legale necesare destinate umplerii buteliilor. Nerespectarea celor menționate mai sus, pot atrage sancțiuni administrative şi penale.

Buteliile noastre

ButanGas pune la dispoziția clienților 3 tipuri de butelii: butelia albastră, portocalie și galbenă personalizate cu logo-ul „ButanGas”.

Compania ButanGas, în calitate de proprietar al acestor butelii, se preocupă să asigure și să livreze pentru consumatori, butelii în perfectă stare de funcționare. Astfel, preluăm responsabilitatea întreținerii periodice, verificării și menținerii aspectului exterior al buteliei. Echipamentele achiziționate și fluxul tehnologic al procesului de producție, oferă garanția unui produs verificat din toate punctele de vedere.

 

Pentru a oferi consumatorului beneficiul unei aprovizionări la timp, ButanGas deține o rețea de distribuție națională, cu peste 6000 de puncte de vânzare.

Butelia ButanGas Camping

Plină de energie! E bună la gătit! E de luat cu tine!

 

Noua butelie cu propan ButanGas Camping este versatilă și ușor de transportat datorită structurii și dimensiunii sale. Butelia ButanGas Camping este ideală în escapadele la camping și grătare în aer liber pentru că o poți lua cu tine oriunde.

Cu o capacitate de 5.5 kg, aceasta este dotată cu un regulator quick-on care se montează rapid și ușor și îți permite să controlezi fluxul gazului ca tu și familia să vă bucurați mereu de siguranță și confort.

În plus, datorită conținutului de propan, butelia ButanGas Camping poate fi folosită în orice anotimp, chiar la temperaturi foarte scăzute (până la -40°C). Tot ce trebuie să faci este să-i aduni pe cei dragi la o mâncare la ceaun, la un grătar delicios sau la o zi cu tradiție (poți să pârlești chiar și porcul) și să petreceți momente delicioase împreună.

 

Pentru mai multe informatii, click aici.

 

BUTELIILE NOASTRE

Buteliile ButanGas sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a satisface toate nevoile dvs:

CANTITATEA DE GPL [kg] DIMENSIUNI DxH [mm]
5,5 305×373
9 305×565
10 305×565
11 305×565
12 305×565

SERVICIUL CLIENŢI

0372 157 331

SEDIUL CENTRAL

office@butangas.ro

Formular de contact

Contactează-ne
Urmărește ButanGas pe