Utilizare

Posibilitati de utilizare

ButanGas are întotdeauna o soluție pregatita pentru nevoile dumneavoastră: GPL nostru vă permite să gătiti, să aveti apă caldă, căldură sau racoare acasă și mult mai mult.
Veți găsi întotdeauna un consultant ButanGas, aproape de casa dvs.
Sună-l pentru a afla mai multe despre avantajele unui combustibil economic, în condiții de siguranță și gata de utilizare.

Încălzire Și Răcire

Încălzirea casei cu GPL de la ButanGas va ajuta sa aveti toate beneficiile pe langa curatenie si siguranta, o energie disponibila mereu: instalati un rezervor GPL ButanGas si veti plati doar ce consumati

Datorita GPL de la ButanGas nu veti avea doar caldura pe timpul iernii ci si racoarea verii cu ajutorul aparatelor inovative.

Intrebati si sfatuiti-va cu consultantii nostri. Ei va vor indruma cum sa aveti un ambient mereu curat, sigur si prietenos folosind energia de la ButanGas.

Apa Calda

Puteți avea apa caldă folosind combustibilul de la ButanGas în butelii de 33kg. Înlocuiți vechiul si costisitorul boiler electric cu un rezervor modern și eficient cu GPL: puteți profita imediat de toate avantajele acestui combustibil.

Gătit

Pentru a pregăti mâncarea, ButanGas va este cel mai bun partener pe care il puteti avea în bucătărie. Valoarea calorifică ridicată a combustibilului GPL vă oferă o performanță ridicată, scurtarea timpului de gătire, prin urmare, economisirea banilor.

ButanGas cu solutii practice va ajuta cu furnizarea unei energii curate bucătăriei casei tale.

Descopera produsele pentru uz casnic