Butelii

Butelii

ButanGas pune la dispoziția clienților 3 tipuri de butelii: butelia albastră, portocalie și galbenă personalizate cu logo-ul ButanGas.
Buteliile pot fi utilizate in locuinta dvs pentru:
– Încălzire Și Răcire
Încălzirea casei cu GPL de la ButanGas va ajuta sa aveti toate beneficiile pe langa curatenie si siguranta, o energie disponibila mereu: instalati un rezervor GPL ButanGas si veti plati doar ce consumati
Datorita GPL de la ButanGas nu veti avea doar caldura pe timpul iernii ci si racoarea verii cu ajutorul aparatelor inovative.
Intrebati si sfatuiti-va cu consultantii nostri. Ei va vor indruma cum sa aveti un ambient mereu curat, sigur si prietenos folosind energia de la ButanGas.
– Apa Calda
Puteți avea apa caldă folosind combustibilul de la ButanGas în butelii de 33kg. Înlocuiți vechiul si costisitorul boiler electric cu un rezervor modern și eficient cu GPL: puteți profita imediat de toate avantajele acestui combustibil.
– Gătit
Pentru a pregăti mâncarea, ButanGas va este cel mai bun partener pe care il puteti avea în bucătărie. Valoarea calorifică ridicată a combustibilului GPL vă oferă o performanță ridicată, scurtarea timpului de gătire, prin urmare, economisirea banilor.
ButanGas cu solutii practice va ajuta cu furnizarea unei energii curate bucătăriei casei tale.

Cum recunoașteți originalul?
ButanGas, în calitate de proprietar al buteliei, este responsabil în ceea ce privește siguranța în utilizare.Elementele prin care certificam ca buteliile proprietatea noastra sunt incarcate in statiile ButanGas sunt urmatoarele:
– Protecția personalizată cu numele proprietarului;
– Sigiliul aplicat pe robinet personalizat cu logo-ul ButanGas;
– Logo-ul ButanGas aplicat pe butelie;
– Eticheta aplicată pe gâtul buteliei, cu informațiile comerciale și tehnice despre produs;
– Comercializarea buteliilor la punctele de distributie marcate corespunzător ButanGas;

Garantiile ButanGas
• Siguranță;
• Umplere corectă (conform etichetei de pe butelie);
• Protecția personalizată facilitează transportul și protejează robinetul de lovituri;
• Sigiliul personalizat ButanGas aplicat pe robinet garantează umplerea în propriile stații de încărcare, cantitatea corectă, siguranța și calitatea gazelor;
• Disponibilitate pe tot teritoriul Romaniei

Suntem aproape de clientii nostri avand peste 3000 centre de distributie directa si 60 distribuitori la nivel national.

Butelii pentru utilizare in afara locuintei (in scop industrial)
Buteliile de 33,5 kg pot fi amplasate fără probleme în condiții de spațiu limitat și pot fi montate pentru a deservi instalații dimensionate în funcție de necesități.
• Se montează în baterii de 4 sau 6 butelii, numai în exteriorul clădirilor, pe un perete rezistent, fără goluri (ferestre, uși).
• Buteliile pot fi instalate la distanțe minime de siguranță;
• Sunt mobile și funcționale, asigurând independența în raport cu orice altă sursă de energie termică;
• Putere calorică mare, datorită propanului îmbuteliat;
• Funcționează în condiții optime, debitul și presiunea gazului fiind constante indiferent de anotimp sau de temperatura exterioară;
• Se reduc cheltuielile de întreținere a echipamentelor consumatoare;
• Nu poluează mediul, noxele rezultate din ardere fiind dioxidul de carbon și vaporii de apă

Buteliile de 10 kg pot fi folosite la alimentarea motostivuitoarelor cu GPL. Propanul constituie o alternativa atractiva la motorina deoarece furnizeaza o putere si un cuplu ridicat, reducand in acelasi timp emisiile si costurile cu combustibilul.

Buteliile din material compozit
Din dorinta de a furniza cel mai inalt nivel de performanta, ButanGas Romania a introdus pe piata aceasta solutie inovatoare care ofera conditii mult mai bune pentru functionarea motostivuitoarelor. Un produs de ultima generatie care este o solutie eficienta pentru afacerea dvs.

Avantaje ale buteliei:
Nu este din metal, nu rugineste si nu acumuleaza depuneri
Robinetul are conducta de preluare a lichidului pentru a consuma tot gazul din butelie

REZISTENTA – rezista la o presiune dubla fata de butelia din metal. Eliminarea controlata a gazului, in caz de incendiu, reduce riscul de explozie

USOARA – datorita tehnologiei si materialului folosit cantareste mai putin de jumatate din greutatea unei butelii obisnuite realizata din metal. Manipularea va fi mult mai facila si va scadea riscul de accidentari al angajatilor

FARA RUGINA – se elimina acumularile nedorite de rugina si impuritati din interior