Solutii Industriale

Solutii Industriale

ButanGas aduce o nouă energie pentru companii : economică, eficientă, ecologică în funcție de obiectivele dvs.
ButanGas pune la dispoziție resursele, cunoștințele și colaborarea lor cu cei mai importanți parteneri industriali din diferite sectoare pentru a identifica, împreună cu companiile, posibile domenii de utilizare: necesarul de consum și de energie și să evalueze propunerile pe care, datorită utilizării GPL din diferite sectoare pentru a identifica împreună cu companiile posibilele domenii de utilizare, necesarul de consum si energie. De asemenea, datorită utilizării GPL procesul de producție este mai eficient, simplu, curat și ieftin.

Incalzire

Propanul de la ButanGas este un combustibil excelent si rentabil:

  • ardere completa (fara noxe periculoase si particule solide, nu rezultă reziduuri)
  • cheltuielile de întreținere a echipamentelor consumatoare sunt minime (centrale termice, aragazuri, aeroterme, boilere, etc).
  • randament foarte ridicat comparabil doar cu al gazului metan
  • independența totală față de alte surse de energie
  • confort termic permanent
  • nu poluaza mediul

Industrie

Randamentul constant al produsului face ca Propanul să fie combustibilul ideal care în anumite sectoare în procesul de producție necesită o mare capacitate calorifică și un randament continuu și constant la locul de utilizare. Propanul are aplicatii în aproape orice industrie: de la produsele alimentare pana la: metalurgie, sticlă, hârtie, ceramică, metale prețioase, uscarea nămolului și tratarea apelor uzate, prelucrarea pieilor, tratamentul termic al metalelor, tratament termic în industria încălțămintei, prelucrarea și termoformarea maselor plastice, uscarea vopselei, prelucrarea rășinilor expandat, producția de conglomerat bituminos si multe altele. Ramane doar sa ne contactati pentru a gasi solutia optima necesitatilor dvs.

Agricultura

Propanul are un rol fundamental în sectorul agricol și zootehnic, avand utilizari precum:

la ferme de pasari si porci – distribuie caldura uniform,
la uscarea cerealelor & fructelor
la sere – fertilizarea optima cu carbon oferita de GPL creste masa frunzelor plantelor;
industria tutunului, a cafelei

Turism

Nevoia de eficiență ridicată și constantă, posibilitatea de autiliza toate echipamentele fac adesea din Propanul este combustibilul ideal pentru aceste tipuri de activități: hoteluri, restaurante, centre comerciale, SPA. Propanul de la ButanGas este pentru industria de turism un aliat de încredere, sigur și ecologic.

Co-generare/Tri-generare/Poli-generare

Datorită caracteristicilor sale, GPL-ul este extrem de convenabil pentru acest tip de conversie energetică în care energia primară, GPL-ul, poate produce căldură, electricitate și frig, reducând semnificativ pierderile, poluarea și costul facturilor la energie.
Poli-generarea (în proiecte actuale îndeosebi pentru sere) este procesul care nu numai că produce căldură, frig, electricitate, dar și recuperează emisiile de CO2 din arderea GPL-ului și le reintroduce în seră pentru o mai bună creștere a plantelor.

Sectorul auto

Lumea se mobilizează în a găsi alternative pentru combustibilii tradiționali (benzina și motorina) care sunt printre cei mai responsabili factori (25%) de poluare a aerului.

Descoperiti produsele pentru companii