De ce ButanGas?

De ce sa alegi ButanGas?

ButanGas: o istorie de succes.

ButanGas activează in Italia pe piața GPL din 1948 și acum este unul dintre liderii în acest domeniu.

ButanGas a urmat întotdeauna două strategii de dezvoltare: pe de o parte, extinderea rețelei de distribuție pe întreg teritoriul, pe de altă parte, implementarea unor investiții semnificative

Despre noi

Istoria
În 1996 isi incepe activitatea ButanGas România, una dintre cele mai mari companii de distribuție de GPL de pe piața românească. În România, ButanGas a fost promotorul omologării distribuției de propan și GPL auto.

Noi am introdus pe piata din Romania pentru prima data recipientele stabile pentru stocarea propanului pentru utilizarea de catre clienti in scop casnic sau industrial. Astfel, primul rezervor a fost montat de echipa ButanGas în august 1996.

Din 1999, în București suntem primii care am pus in functiune primul skid pentru GPL auto, aceasta fiind singura instalație de alimentare autorizată pentru autovehicule din țară, timp de mai bine de 1 an.

Fondatorul
ButanGas a fost fondata de Dl. Prof. Dr. Iosif Constantin Drăgan, născut la Lugoj, România, în data de 20 iunie 1917.
In anul 1940, după ce își ia licența în drept la Facultatea de Jurisprudență din cadrul Universității București obtine o bursă de studii datorita careia se transfera in Italia unde obtine a doua diploma de licenta la Facultatea de Științe Politice și Economice din cadrul Universității „La Sapienza” din Roma.
Intuind potentialul economic al GPL-ului, produs mai putin cunoscut in perioada de dupa razboi, a fondat grupul ButanGas care in anii urmatori isi extinde activitatea infiintand societati similare in Austria, Germania, Grecia, Spania, Franta, Maroc si Africa de Sud. Astfel a creat primul nucleu a ceea ce va deveni in anii urmatori grupul ButanGas Dragan, azi Grupul Veroniki Holding.

ButanGas in prezent

ButanGas este un grup multinational ce isi desfasoara activitatea in 7 tari europene si face parte din Grupul Veroniki Holding. Dezvoltarea permanenta cu cele mai eficiente instrumente, a facut ca ButanGas sa fie unul din lideri in distributia de GPL atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial, pe cele trei canale de distributie: butelii, rezervoare si GPL auto.

Societatea noastra operează în întreaga țară prin intermediul a 5 sucursale alaturi de care sunt punctele de lucru și terminalul de la Navodari. ButanGas România este certificată din punct de vedere al calității, mediului și siguranței muncii conform standardelor Uniunii Europene: ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001.

ButanGas pune in obiectivele sale esențiale siguranță și respect pentru mediul înconjurător

Veroniki Holding

În plus față de Romania, ButanGas din Grupul Veroniki Holding , mai este prezent pe piața de GPL din Grecia (www.petrogaz.gr ), Germania (www.drachengas.de ), Austria (www.drachengas.at ), Italia (www.butangas.it ), Polonia (www.dragongaz.pl) și Serbia (www.butangas.co.rs).

Misiunea noastra (obiectivul nostru)

Creștere durabilă prin performanță, pentru a deveni furnizorul preferat de GPL în România.

ButanGas – un distribuitor de energie, care garantează clienților săi servicii rapide la cel mai înalt nivel de calitate, cu prețuri corecte, folosind soluții inovatoare și tehnologii avansate, fără a afecta mediu inconjurator.

Codul Etic

ButanGas are un cod de conduită care este inspirat din o serie de valori morale considerate demne și indispensabile.

Codul de etică este o parte integrantă a ButanGas Romania, cu un anumit model de organizare, de management și control.Principiile, valorile și prevederile Codului ButanGas sunt necesare tuturor persoanelor care desfășoară activități în numele și în beneficiul sau și pot angaja în continuare, în mod direct sau indirect, oricare dintre companiile Grupului Veroniki Holding.

Securitatea ButanGas

ButanGas are printre obiectivele sale de securitatea esențiala, garantata de 70 de ani de investiții continue. Dacă doriți să explorati tema legislației privind GPL sau sunteți interesat în tehnici de instalare și utilizare a rezervoarelor și a cilindrilor, descărcați manualele noastre PDF.